Super Aroma's

Elk aas en elk visvoer kan worden gemengd met onze super aroma's en zo op smaak worden gebracht. Het verrijkte voer verspreidt zich vervolgens in het water zelfs in sterke rivieren. Het ontwikkelt een smakelijke aromawolk die alle soorten vis naar de voederplaats trekt.

Voor een optimaal mengresultaat raden we aan om de geselecteerde Super Aroma droog aan het voer toe te voegen; 50 tot 100 g per kg voer zijn veelbelovend gebleken. Maar ook als de aanbeten uitblijven, kan de Super Aroma gedoseerd over het reeds afgewerkte voer worden gestrooid.

Onze supersmaken worden ook vaak gebruikt om maden op smaak te brengen om hun ammoniakachtige geur te overstemmen. Om dit te doen, verwijdert u het zaagsel van de maden en bestrooit u ze met het geselecteerde superaroma. De maden nemen niet alleen de gewenste geur aan, maar veranderen ook van kleur afhankelijk van de kleurintensiteit van het superaroma.

Onze geurzakjes hebben een praktische ritssluiting zodat het resterende concentraat luchtdicht en aromadicht blijft. We kozen ook voor verpakkingen met een meerlaagse, hoogwaardige barrièrefolie die zowel als waterdamp- als zuurstofbarrière fungeert. Dit betekent dat het poeder niet alleen vers en droog blijft, maar ook qua aroma-intensiteit onveranderd blijft.