Loodvrije jig spinners

De Flexi-Fix Spin Line is een kleine maar veelzijdige jigspinner die zelfs met een lichte trekkracht veel actie onder water brengt. De SPIN LINE bestaat uit een milieuvriendelijke, loodvrije legering en is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. De grotere vorm in vergelijking met conventionele loden jigspinners zorgt voor een verleidelijke tuimelende flankbeweging. Het gepolijste spinnerblad, dat veel drukgolven onder water stuurt, is verantwoordelijk voor de visuele aantrekkingskracht in combinatie met het kleurenspel van de jig spinner.

Deze combinatie maakt van de FLEXI-FIX SPIN LINE een kunstaas die een klasse apart is.

Geen vastlopers! 

Een kleine wartel, het verlengde ontwerp en de rubberen bescherming voorkomen dat de haak blijft hangen, zelfs bij snel binnenhalen.

Bijzonder geschikt voor streetfishing omdat een speciale beschermende lak die kleurverlies voorkomt en beschadigingen voorkomt als u een keer en brug raakt of over stenen op de bodem jigt.


Met een lengte van 75 mm (incl. spinnerblad) precies het juiste aas om op verschillende waterdieptes naar vis te zoeken.

Geschikt voor: Baars, roofblei, snoek, snoekbaars en forel.

Sollicitatie:
De FLEXI-FIX SPIN LINE is het favoriete aas van de baars. Maar ook snel oprollen op het wateroppervlak voor roofblei is een zeer effectieve methode.

Tip: Als er snoek is, gebruik dan een dunne, zeer flexibele stalen of wolfraamleider. De dreggen kunnen ook worden ingewisseld voor onze Kamatsu weerhaakhaken in het geval dat dreggen niet zijn toegestaan of gewenst. Met onze Kamatsu UL Snaps kan het aas eenvoudig en in seconden worden gewisseld.

Of het nu in de hoofdstroom, in de kribben, bij de steengroevevijver of in kleine rivieren is, de FLEXI-FIX SPIN LINE is de juiste keuze voor elk toepassingsscenario. Je kunt het jiggen, het constant binnenhalen, snel of langzaam binnenhalen, de mogelijkheden zijn zo gevarieerd. Zitten de roofdieren op de bodem, in het midden van het water of aan de oppervlakte? Met de FLEXI-FIX SPIN LINE kunt u uw doelvis overal vangen, eenvoudig uw geleidingsmethode aanpassen aan uw visomstandigheden zonder van aas te hoeven wisselen.

voorzien zijn van
10 / 14 / 21g werpgewicht
6 verschillende decors
loodvrij met beschermende vernis
VMC haak
Kleuren: Atomic Ayu, Dirty Harry, Grinch, Joker, Golden Sunrise, Moonshiner

proeftekst

Bij aankoop van 10 dobbers 1 zakje siliconenslang gratis